5 Ιουνίου 2017

Περί του Αγίου Πνεύματος

Κωνσταντίνος Γανωτής

Κωσταντίνος Γανωτής

Οι συχνότητες της πνευματικής ζωής
Κωνσταντίνος Γανωτής

Μία αναμετάδοση από την Πειραϊκή Εκκλησία. O Xριστιανός μέσα στις λύπες του αισθάνεται και την χαρά της επίσκεψης του Θεού στην ζωή του και κάθε σαρακοστή αυτό το νοιώθει εντονότερα. Γιατί με κάθε λύπη θυμάται τα πάθη του Χριστού που πλησιάζουν ..[…]Ξέρουμε πλέον τι σημαίνουν αλλά και τι ζητούν από μας οι θλίψεις.[…..].

Ακούστε τη συνέχεια
Το μεγάλο μυστικό των ενηλίκων

Μία εκπομπή της Πειραϊκής Εκκλησίας με τον Κ. Γανωτή….Τα παιδιά και οι νέοι μιμούνται τους ενήλικες. Οι ενήλικες όμως πολλές φορές έχουν τα μυστικά τους Ποιά είναι αυτά; Πως θα ξεπεραστούν και θα αναζητηθούν τα υγιή πρότυπα; …..

Ακούστε τη συνέχεια
Γιατί οι νέοι σήμερα είναι δυστυχείς;
Κωνσταντίνος Γανωτής

Μια αναμετάδοση από την Πειραϊκή Εκκλησία. Ο Κ. Γανωτής κάνει μια βαθιά τομή στην ψυχοσύνθεση της σημερινής νεολαίας και δεν μένει εκεί. Προσπαθεί να βρει τις αιτίες και τους λόγους.. Σε 4 ισομερή κομμάτια μπορείτε να παρακολουθήσετε σκέψεις που μέσα στην απλότητα τους αποκαλύπτουν κρυμμένες αλήθειες…

Ακούστε τη συνέχεια
Αγία και Μεγάλη Σύνοδος. Προβληματισμοί ενός απλού πιστού
Κώστας Γανωτής

Μέσα από μια ιστορική αναδρομή και παραλληλισμούς γεγονότων διατυπώνονται προβληματισμοί σχετικά με την Αγία και Μεγάλη Συνόδο. » Η πίστη δεν μας ανήκει για να την διαχειριζόμαστε.. Εμείς της ανήκουμε.» […….] Mία αναμετάδοση από την Πειραϊκή Εκκλησία

Ακούστε τη συνέχεια

This site is protected by wp-copyrightpro.com

Ορθόδοξη πίστη και ζωή στο email σας. Λάβετε πρώτοι όλες τις τελευταίες αναρτήσεις της Κοινωνίας Ορθοδοξίας:
Έχετε εγγραφεί επιτυχώς στο newsletter! Θα λάβετε email επιβεβαίωσης σε λίγα λεπτά. Παρακαλούμε, ακολουθήστε τον σύνδεσμο μέσα του για να επιβεβαιώσετε την εγγραφή. Εάν το email δεν εμφανιστεί στο γραμματοκιβώτιό σας, παρακαλούμε ελέγξτε τον φάκελο του spam.
Έχετε εγγραφεί επιτυχώς στο newsletter!
Λυπούμαστε, υπήρξε ένα σφάλμα. Παρακαλούμε, ελέγξτε το email σας.